söndag 3 augusti 2008

Sol, regn och mittemellan

Kort sammanfattning av de senaste dagarnas händelser -

Skattletning hos Ps pappa. Fina krus för Nejlikor och Vitpeppar sirligt skrivet har plockats upp från Mälarens botten.

Bilresa till Norrland. Fyra nyfikna rävungar beskådades nånstans i mitten av ingenstans. Vansinnigt gölliga. 

Tre dagars alkoläger i muminhus (inbyggd veranda) och Sibylla (en korvgrill på tomten) med några styvsystrar, en bror och deras familjer och typ föräldrar var trevligt. Synd att det var mulet - bra att det inte regnade! Har ätit älg och druckit vin som besatta. Men som sagt, trevligt var det. Människor är spännande. Mer om det en annan dag!

Har lyssnat trehundra gånger på "Hero" som är yngste sonens absoluta favoritlåt. Hm. Har även vaknat med "Jennie, let me love you" i huvudet. Den har varit bakgrundsmusik till de mest absurda drömmar. Jag har missat plan till New York och åkt buss med svägerskan och hennes syster. Tittat på hägrar som hade bon på ett tak och som blev väldigt rolig bakgrund när man fotograferade dem med folk framför. Då blev hägerns vingar som stora öron på den fotograferade. I drömmen ...

Trött nu. Ska dricka te och äta en halv bit Dajm innan jag somnar. Titta på TV. Jag har nästan inte tittat på TV på hela sommaren. Men idag hörde vi Pia Johanssons Sommarprogram. Det var bra. Hon berättade om sin periodarpappa och om att hon har hittat nån genom den där väldiga kontaktannonsen hon hade i Aftonbladet. Skoj!

Är ledig i morgon också, sen är det jobb. I morgon börjar dock yngste sonen på dagis. P ska jobba. Jag tar bara lite mer ledigt. Och det ska bli så skönt!


Inga kommentarer: