söndag 30 november 2008

Sådärja!

Nejnej - det har inte på något sätt varit ansträngande på ett obehagligt sätt. Bara bra, bara bra!

Barnkalaset förflöt (nåja) lugnt och fint. Förhållandevis uppstyrt av P och mig. Lunch, lek och lek, pannkakstårta, lek och lek och till sist fiskedamm (som vi säger här hemma). Klart det var lite fri lek här och där och alla var snälla. Nästan alla. En del ungar vill man skicka på uppfostringsanstalt, men ändå. Helt okej. Sonen som fyllde fem fick en hel drös osedvanligt pojkiga saker. Robot med skjutvapen "Barnet fick välja själv. Man kan ju inte undvika våldsamma leksaker" Nehejnej. När hostungen som valde roboten fyller år ska han få en väckarklocka inställd på 04.13 som inte går att stänga av! HA! 

Jaja. Korven var god. Pannkakstårtan utomordentlig! Goodispåsarna uppskattade.

Och sen var det adventspynt och sen kom släktingarna för att fira. DET var trevligt! Ibland hittar man ett ämne som passar alla - idag var det flygresor. Typ. Så drack vi vin och då kan ju allt bli ganska lätt efter ett tag :)

Fast det är konstigt när svärmor och svärfar tar varandra i hand. Undrar vad P känner då. Skak, skak hand - vi har varit gifta och har två barn tillsammans, nu skakar vi hand. Konstigt!

Amaryllisarna mår bra!


Inga kommentarer: