söndag 19 augusti 2007

Släkt

Värsta släkthelgen. Fast kanske inte värsta ... Det har varit så trevligt att se dem! Det började med att vi åkte till svärfar i fredags. Vi grillade och sov kvar. En dagissnuva, så här i början av terminen kommer de ju, påbörjades och barnet hade svårt att sova. Tack och lov är sovrummet extremt mörkt!

På lördagen var det 30-årskalas. Den okända sysslingen hade bakat 14 olika sorters kakor och bullar och nån tårta stod visst också på bordet. De hade akvarium med både fiskar och sköldpaddor. Nästan inga möbler. Jag känner henne fortfarande inte så bra ... Men det var trevligt eftersom svärfar följde med och visade de intresserade sin sjötomt. Det är bara 25 meter mellan sysslingens tomt och svärfars. Sen är det faktiskt kul att träffa släktingar ibland!

Med oss i bilen från sommarstugeområdet hade vi min vänliga kusin med italienske, sympatiske mannen. Hon är behaglig och han är rar. Vi åkte till nästa fest. 60-åriga, ingifta fastern som lagar så god mat. Många av gästerna var på båda kalasen. Det var gott och roligt att vara där. Det var synd att mina stora pojkar inte var med. Idag är minstingen sjukare än tidigare. Trött och snorig. Men tålmodig. Får se hur det utvecklas.

Idag städar vi. Det är tråkigt men skönt efteråt. Hoppas på en paus snart. Tänkte åka och titta lite i affärer, köpa kvällstidningarna och handla middagsmat.

Inga kommentarer: