måndag 5 april 2010

April, april din dumma sill!

Ha-ha! Gick du på den lätta? Att det skulle vara vår? Nerrusörru, icke sa Nicke. Snö och snö. Man undrar varför?

Igår - värsta vackra vädret och inte gick vi ut då. Jag tänkte - imorgon, då minsann. Det är då vi ska sitta på verandan i vårsolen, ta en skön prommis och njuta av livet. Tjena.

Gick ut idag istället. I håliga gummistövlarna (de jag blev så glad av förr håller på att falla sönder och samman. Väta. På fot. Inte nice. Sopstation nästa. Kanske ...). Gick när svärfarsans styvson med familj åkte till annan ort. De hade en så söt liten dotter. Sju månader och bedårande rar. Liten med mörka ögon och runda kinder. Lockigt, svart hår. För många hade märkt om jag hade snott med henne hem. Annars ...

Sen har vi haft middag med pappa och hans särbo. bror med familj. Storpojkarna var också här. De är så bra. Precis som P och den yngste. Jell-O med melonsmak, belgisk choklad och påskäggssnarr toppade middagen - kyckling med kronärtsskocksbottnar och calvados. En rätt jag inte lagat på länge, men som är väldigt god! Mätt nu.

I övrigt har jag mest spelat Angry Birds på Ps Iphone. Det är väldigt roligt. En app som kostar sju kronor. Och det, måste man säga, är det värt!

Inga kommentarer: