tisdag 23 mars 2010

Vård

Jag behöver omvårdnad. Genast.

Jag stressade från jobbet. Mot yogan. Sen kände jag efter. Jag ville bara vara ensam. Själv. Ensam. Bytte själavård mot själavård. För jag styrde kosan mot Åhléns där jag köpte fina servetter och Salem Al Fakirs skiva. Sen gick jag till Indiska och provade fint skurna plagg i tokhysteriska mönster. Vill de inte sälja nåt till bleka, blåögda nordiskor???

Hötorget var nästa stopp. Tulpaner en masse kanske skulle kunna pigga upp? Mörkrött, rött och gult i väldig bukett.

Religiös finlandssvenska vrålade "Synd" och "Guds son - Jesus" och annat osammanhängande på tunnelbanan. Sen klev jag av och där satt en annan finlandssvenska mer full än religiös, skulle jag tro, och vrålade "Tacksamhet" och "Eller hur" till en lika full gubbe som kammade sitt tunna, grå hår.

Egentligen önskar jag att nån hörde på mig att jag är trött och sorgsen. Egentligen vill jag att nån annan köper skivor och blommor som jag får när jag har sovit klart.

P lagar mat. Stressat. Jag orkar inget. Inget alls.

Ska vara ledig på fredag. Ha en helt ensamsjälvdag. Kanske hittar jag en tid för fotvård eller ansikts-nåt. Eller både och. Sova, lunch och omvårdnad. Fredag!

2 kommentarer:

Anna sa...

Den religiösa finländskan har man ju råkat ut för lite här och där.. bäst är när hon talar i tungor!
Vad bra att du vårdade din själ en smula och att du planerar att fortsätta med det på fredag!
Det låter som om du skulle behöva några timmar med tv4 fakta!!
Och puh! vad skönt att väskan kom hem till slut!

Jenny sa...

Om du kommit på yogan hade du nästan fått vara ensam och själv. Många återbud var det. Men några tappra prova-påare som fick fnissattacker av eldandningen höll ställningarna.