söndag 13 september 2009

Haft att göra

Vi åkte till trevliga svärfar igår. Som vanligt avslappnat och bra. Idag när vi vaknade - sent - så åt vi frukost tillsammans för att sen ge oss ut i växthuset och plocka tomater och gurka. Sallad från landet och björnbär från buskar. Hemodlat är bäst!

Sen var det skitmatch på Söderstadion (de där stackars spelarna har så dåligt självförtroende att de inte ens tror att de kan göra mål, eller vågar göra mål, när de står ensamma i målområdet. Katastrof, om du frågar mig. Man blir ju fan på dåligt humör av att bara tänka på det ... Mutter, mutter ...)

Hemma väntade alla sönerna och det är det bästa som finns. Alla tre samlade. Två stora som är roliga ihop och en liten femårsbrorsa som också vill vara rolig och med. Han lyckas inte jättebra, men det är gulligt det också :)

Nu är jag mätt på gränsen till illamående. Vi började med nån sorts salami från Florens, sen var det kantarell- och lövbiffsgryta med tryffelpasta. Till det serverades det en fantastisk, nyplockad sallad. Efteråt åt vi vaniljglass och färska björnbär. Värsta festen. Det var längesen vi alla var hemma. Vårt att fira!

Nu har jag precis skickat iväg ett mail till vår hjälpare på resebyrån Globetrotter som ska se till at Floridaresan blir så bra som vi vill ha den.

Nu ska jag titta på TV.

Inga kommentarer: