onsdag 5 augusti 2009

Första dagen

Vi åkte Arlanda Express. Allt klaffade och vi behövde inte stressa det minsta. Vi hade planerat att kolla om vi kunde uppgraderas från ekonomi till ekonomi extra eller business med mina poäng. När vi frågade om det så sa hon i disken att de ändå behövde flytta om folk så vi blev uppgraderade till ekonomi extra utan att betala en poäng. Ville vi upp ytterligare skulle vi prata med en annan. Och där blev vi uppgraderade till business utan att betala nåt extra. WOW! Tack SAS!

Så vi började med ett glas champagne och sen var det ju trerätters lunch med en massa vin. Vi somnade som stockar efter att ha sett "Duplicity" som var en ganska trist film. Sen såg jag "17 igen". Och sen var vi framme.

Hotellet vi bor på heter Four Points och ligger i utkanten av SoHo och väldigt nära Greenwich Village. Det är ett bra ställe att bo på och hotellet är okej. Vi promenerade till Chinatown igår. Åt inte där, dock. Det luktar så fruktansvärt illa av alla sopor som ligger i svarta säckar överallt, så vi kände att vi nog skulle kräkas efter en måltid.

Åt god pasta istället. På hemvägen hittade vi en massa bra restauranger som vi ska utforska här framöver.

Somnade tidigt, 22. Men det är ju klockan 04 hemma så vi var fruktansvärt trötta. Nu ska vi se om vi hittar nåt bra frukostställe. Disigt idag. Förmodligen kvavt som igår.

Jag har köpt ett par Campersandaler!

Inga kommentarer: