onsdag 19 september 2007

Kickeliku

Vi ska åka på kick off. Även om det kunde blivit en fuck off med de förutsättningar vi hade till i eftermiddags. Chefen meddelade nämligen i slutet av förra veckan att vi minsann skulle gå igenom varandras negativa sidor när vi inom kort träffas på annan ort. Punkt. Eh?

Nu har jag ju som sagt varit på världens bästa kurs och där pratades det vansinnigt mycket om vikten av feedback. Fyra bra saker på en dålig. Så jag hoppades att det bara var den ständigt nävarande negativa sidan av chefen som än en gång visade sitt fula tryne. Jodå, mycket riktigt.

Idag fick hela gruppen ett mail från H(å)R-mänskan - som för övrigt också hänger med på turen utanför huset - ett Belbin-test. Vi kommer alltså ha med oss ett underlag som visar vilken uppfattning vi har om oss själva och varandra och hur vi i våra roller kan skapa förutsättningar för ett bra teamwork. Grupparbete som vi säger här i Svedala. Det handlar alltså snarast om att utnyttja de egenskaper var och en av oss har. "Prata om våra negativa sidor"? You wish!

Inga kommentarer: