lördag 15 september 2007

Han ringde!

Åh! Han ringde! Sonen i Amerika ringde efter påtryckning från mamman där. Jag blev så glad. Vi blev så glada. Vi satt och åt middag, alla fyra här + mamma och systern. (Vi åt jättegott. Lät Anna Bergström bestämma - satayspett med jordnötssås och en otroligt god thailändsk gurksallad med chili, schalottenlök och risvinäger. Och gurka såklart. Och lite vatten och en gnutta socker. Och ... LÄGG AV! Det var jättegott!!! Hade stor hjälp av mellansonen att förbereda eftersom P och jag skulle på match. Visade sig bli en riktigt kass match med slött spel och många konstiga mål. Men "vi" vann. 4-3. Synd man inte spelade på Oddset.)

Vi pratade med högtalartelefonen. Yngste sonen blev först stressad och ville verkligen inte prata. Sen lossnade det och han frågade den ena mer märkliga frågan än den andra. "Vad är det för färg på köket?" "Vilken färg har toaletten?" Eh? Hur förvaltar han kännedomen om ett träigt kök och en vit och en brun toa?

Har har det bra. Tvättar sin egen tvätt. Ska ordna konto ... nästa helg. 80% av kontakterna på skolan tas av flickor som vill vara hans kompis. (Tjena ...) Han har kompisar. Som kan skjutsa honom till lunchställen utanför skolan. Så att han inte behöver äta pizza varje dag. Familjen blev glada över presenterna.

Ja-a. Vad mer behöver man veta?

Jag har inte städat idag. Tog tillfället i akt och klippte den yngste. Han satt på soffbordet och tittade naken på Cars på engelska medan hans hår blev kort(are och kortare). Sen skulle jag införskaffa olika ingredienser till kvällens måltid - jordötsolja, risvinäger och sånt. De hela korianderfröna fanns inte så jag köpte malda korianderfrön i stället. Det smakade inte konstigt. Sen var det ju fotboll och sen var det sociala aktiviteter. P städade :)

Inga kommentarer: