söndag 3 april 2011

Läsning

Är på väg in i läsperiod igen, tror jag. Fick en hög deckare av svärfars sambo igår och började med Flickan under gatan av Hellström och Roslund. Har inte läst nåt av dem förut, men det är okej trots att de föredömligt korta kapitlen i början nu har börjat bli maratonlånga. Det gör ju att man måste sluta läsa mitt i eftersom det pockas på annan uppmärksamhet mest hela tiden.

Jag har en oläst hög här hemma också. Det är väl en av mina laster - pocketboksinköp. Kan se fram emot Anna Gavaldas Lyckan är en sällsam fågel (som jag har börjat på och inte kom in i), Människohamn av John Ajvide Lindqvist (som jag inte tror att jag kommer att orka läsa) och Kan du säga schibbolet? av Marjaneh Bakhtiari vars bok Kalla det vad fan du vill, var bra. Dessutom, håll i er, så hittade jag ett ex av ... Afrodites klinik av Marika Cobbold Hjörne. Fuck! Tredje exet jag äger av denna helt värdelösa bok. Vad betyder det? Att jag måste läsa den??? Att jag har köpt den två gånger måste ju tyda på att jag tror på den. Va?

Har dessutom När du gör som jag vill av Henrik Fexeus, Lycka nu av Titti Holmer och Den dagen då min dotter blev galen av Michael Greenberg. Får se om jag orkar ta mig igenom dem. Kanske borde lära mig mer om att manipulera/kontrollera mig själv för att bli en mer lycklig och framgångsrik (?) person. Särskilt på arbetet. Nåja. Får ta dem efter Flickan under gatan. För den ska jag fortsätta läsa nu.

Inga kommentarer: