söndag 3 oktober 2010

Uppsala tur och retur

En kortare resa idag - Uppsala. Bil dit. Han har ett bra rum i ett bra område, tycks det. Kanske lite vitt på väggarna bara, men det är ingen brådska.

Billy, Markus och Micke var några av de saker vi bar från IKEA. Bestick och tallrikar och lampor och bäddmadrass och lakan var annat som behövdes. Rummet kommer att gå i svart och vitt och det kommer att bli väldigt fint! Underbart att kunna börja från början och få det som man vill. Har jag aldrig haft råd med.

När allt var fraktat från Ikea så hjälpte P till med lamporna och sen åkte han hem medan sonen och jag gick på Kinarestaurang där vi uppdaterade varandra. Sen tog jag tåget hem. Shit vad fort det går. Och eftersom jag är en snobb så valde jag att betala dubbelt så mycket för att få åka i första klass, men det var det värt. För då kunde jag sitta och snarka i 20 minuter utan att störa nån annan.

I morgon åker jag inte första klass. Och kommer således att störa alla andra morgontrötta på 07.10-planet till Köpenhamn. Sen får jag sällskap med kollega från Halmstad till Stuttgart. Där hyr vi bil och åker vidare till sensomrigt(?) Hechingen. Härliga tider!

Får man önska sig en trevlig resa efter en trevlig resa?

Inga kommentarer: