söndag 17 oktober 2010

Spel

Idag har yngste sonen skuttat mellan aktiviteterna - fotbollsturnering med matcher 08.00, 10.00, 12.00, 14.00, 16.00. Men han var bara med på de två första (!) matcherna. Det var både P och jag också (!!!) för sen var det dags för lunch innan Teatern. Medan han var på teater så grejade jag en spökutstyrsel till skräckkalaset.

Man tar ett gammalt trasigt lakan, klipper hål för ögonen och munnen. Målar svart runt ögonen och rött (eller lila om man inte hittar en röd penna) runt munnen och sen skriver man BUU med snyggaste handstilen på några ställen på lakanet. Sen tar man lite presentsnöre runt midjan (blåvitt från 40-talet i vårt fall) och sen är det partydags.

Ingen annan hade en sån spökdress. Vi bor ju i Sjöööstaden så här har man varit och köpt det dyraste dyra nånstans. Nån hade en svart dräkt med svart genomsiktligt ansikte - undrar om inte mellansonen fick en sån en gång för många år sen. Undrar var den ...

Om sonen kommer hem med en påse fylld av popcorndrivor och godispåsarna och korvarna som inte gick åt, så förstår jag att de tror att vi är de fattigaste på Udden. Då kan vi smaska kalasmat hela veckan och gå på finrestaurang idag!

Oavsett skulle jag gärna gå på restaurang idag! Det är vi värda efter att ha gått upp sju en söndag!

Bon appétit!

Inga kommentarer: