måndag 28 juli 2008

I ett

Först bara hände det och hände det saker. Idag har det varit fullkomlig rast. Hela dagen.

Italiensk middag på Kungsholmen i lördags. Med bild(be)visning från våra äventyr vid olika italienska kuster. Vi cyklade dit och bara en kort stund efter vi hämtat oss från svettattackerna var det dags att dra hemåt. Inte lika varmt då. Men vi var mätta och belåtna. 

I söndags åkte vi till Ps mamma för att träffa franska kusinnan till vår yngste son. Hennes svenska blir bättre och bättre! Vi badade också. En gång i timman. Bland fridlysta näckrosor. När vi kom hem efter OBS! i Handen-besök (eller COOP Forum i Haninge?) så påbörjades matlagningen och allmänna förberedelser. Pappa med särbo och min bror med dotter kom sen och vi hade det trevligt. Som vanligt. Drack en jävla massa vin. Jag tycker så mycket om dem allihop. Svägerskan dök upp sen också. Bra!

Sov till halv två idag. Sen har jag inte gjort ett dugg. Läst tidningar. Druckit vatten. Yngste sonen har haft pyjamas hela dagen. Nån kanske tycker det är att slösa bort en dag, men det är väl det här som är semester? Man gör vad man vill. Fångar dagen på olika sätt ...

Inga kommentarer: