lördag 7 juli 2012

Väldigt varmt

I morse vid 4-tiden vaknade hela familjen. Hade säkert att göra med att solen gick upp då och att måsarna började skrika utanför. p och yngste sonen kunde absolut inte somna om, P gick på toa och hittade två fästingar på sig, började läsa om fästingar och sen kunde han absolut inte somna om.

Jag var bara vaken i en och en halv timma och somnade om sen, men P var vaken i fyra timmar och yngste sonen i tre. Dygnet har blivit konstigt och katten sover hela tiden. Antar att hon har varit på helspänn av alla möjliga skäl när vi har varit i Småland. det främsta skälet är kanske de två andra katterna som varit där samtidigt. För även om vi har lyckats dela upp huset i två kattzoner så har de förmodligen känt av varandra i alla fall.

Det var mycket trevligt i Småland! Roligt att träffa några av kusinerna i början av vistelsen. Väldigt skojigt att se på fotboll på Stadsparksvallen också. Området kring fotbollsplanen där är väldigt fint. Stora villor från 20-talet eller så. Gräddhylla både då och nu ...

Vädret har varit skiftande i Jönköpingstrakten. Har läst två böcker - Sju jävligt långa dagar av Jonathan Tropper och Jag är med bandet av Pamela Des Barres. Satt ute en kort stund nån dag och blev väldigt träffad av solen. Inte för mycket, men blev förvånansvärt "färgad" på så kort tid.

Planerna för Cannes går sakta framåt. Det verkar som vi tar bilen fram och tillbaka. Det blir nog bra! Jag har fått deala med dagarna för att P ska få sina hemmadagar i slutet av våra tre veckor - så nu tror jag att vi tar fyra dagar ner, åtta där och sen fyra hem igen. Så har 16 av 23 dagar gått åt. Det blir nog bra!

Jäklar vad varmt det är. Jag sitter i behån och skriver (mer information än du ville ha va?) Cyklade till Sickla tidigare idag och höll på att avlida av värmeslag. Skulle vilja sitta lite på balkongen. Kanske funkar nu när katten är så seg.

Och i morgon är det kattutställning i Västerhaninge. Spännande! Tack och lov är det i ishallen :)
Inga kommentarer: